Fly Casting Ügynökség

Fly Casting Ügynökség

A Fly Casting egy kizárólag gyerekekkel foglalkozó ügynökség. Annak köszönhetően, hogy egész évben bölcsődés kortól iskolás korig tartunk táncos, zenei és színjátszó foglalkozásokat Budapest több kerületében, adatbázisunkban sok ügyes és szerepelni vágyó gyermek található.

Gyerek Casting cég lévén nálunk nincs lehetőség online regisztrációra.

Miért érdemes minket választani?

1. megbízhatóság

Regisztrációkor szükséges megjelennie a Szülőnek. Nem osztjuk meg regisztrációs adatlapunkat weboldalunkon, így biztosak lehetünk abban, hogy a Szülő is hozzájárul ahhoz, hogy gyermeke szerepeljen adatbázisunkban.

2. profizmus

A jelentkezőkről profi fotókat, videókat készítünk és a személyes beszélgetés során minden olyan lehetséges plusz készség kiderül, ami egy szerep szempontjából fontos lehet. Adatbázisunk 0-24 órában naprakész, így könnyedén kikeressük a rendezői brief alapján megadott karaktereket. A kiválogatott szereplőket pedig pár órán belül ingyenesen elküldjük. Igény esetén szívesen vállaljuk a szereplőválogatások lebonyolítását is.

Hatékony munkamódszerünknek köszönhetően adatbázisunk napról napra nő.

A Regisztrációs menete

Hozzánk kizárólag személyesen lehet regisztrálni.

 • KÖVESS MINKET: A regisztrációs időpontokat Facebook-on és weboldalunkon tesszük közzé.
 • KIKET VÁRUNK: 0-18 éves szerepelni vágyó gyerekeket, akiket érdekel a fotózás, filmezés, színjátszás.
 • JELENTKEZÉS: 1. regisztrációs adatlap kitöltése, 2. fotók, videó készítése, 3. mobil és email elérhetőség pontos megadása – kérjük figyeljék mobil hívásaikat és email fiókjukat, nehogy kihagyjanak egy lehetőséget!
 • MEGJELENÉS: mivel készítünk felvételeket és így fog a nyilvántartásunkban szerepelni, kérjük, hogy a gyerekek megjelenése legyen igényes, ápolt és olyan ruhát válasszanak, amiben jól érzi magát és illik a személyiségéhez. A minőségi felvételek készítése érdekében kérjük, hogy kerüljék a túl sötét és világos, valamint a csíkos és mintás ruhákat.
 • MIT HOZZ MAGADDAL: ha van, meglévő portfóliót elektronikus formában, ha nincs az sem baj, mert készítünk fotókat és videó felvételeket. Mindenképp hozzák el a későbbi munkákhoz szükséges szülő/törvényes képviselő és a gyermek személyes okmányait (személyi igazolvány, adóigazolvány, TAJ-kártya, lakcímkártya).
 • NINCS REGISZTRÁCIÓS DÍJ

Hogyan működünk?

 • A regisztrált gyermek bekerül az adatbázisba.
 • A castingokról az adott szerepnek megfelelő gyerekek szüleit telefonon és email-ben értesítjük.
 • Elmondjuk a legfontosabb tudnivalókat: mikor lesz, milyen produkcióra, milyen szerepre lehet számítani és milyen díjazással jár.
 • Amennyiben mindent vállalni tudnak, a gyermek részt vesz a castingon.
 • Kiválasztás esetén szerződünk.

Kapcsolat

Kapcsolat

Kapcsolat

HELYSZÍN

1039 Budapest, Csobánka tér 5. (Békásmegyeri Közösségi Ház)

TELEFON

Csernák Enikő +36 30 227 0534

EMAIL

lepketabor@gmail.com